Eerste thuismatch 2019

De eerste thuismatch voor 2019 en onmiddellijk een derby tegen de Veteranen van Gerdingen. Een ploeg die de afgelopen jaren toch wel een zeer mooie reputatie heeft opgebouwd.

De Vedetten hielden de tegenstander in de eerste helft goed onder controle, zonder zelf echt gevaarlijk te kunnen worden. Jammer genoeg zorgde een misverstand in de defensie voor een klungelige achterstand. (0-1) Even later moest scheidsrechter Melvin het terrein met een vervelende blessure verlaten. Peter nam zijn rol over.

Na de pauze zorgde Bart Bollen al snel voor de gelijkmaker. (1-1) Toch was dit jammer genoeg slechts een kleine opflakkering. De tegenpartij scoorde nog 2 maal, dit betekende dan ook het eerste verlies voor de Vedetten in 2019.

Komende zaterdag een eerste herkansing in eigen huis tegen OC76 uit Helchteren.