Hervatting wedstrijden

Na een rustperiode van enkele weken, stonden de Vedetten afgelopen weekend terug tussen de lijnen. Dit met enkele nieuwe krachten die door de club in het tussenseizoen werden aangetrokken.

De match tegen Fc Breugel werd goed aangevat door de thuisploeg met enkele mooie kansen, maar de scherpte voor doel zou de Vedetten later in de match zuur opbreken.
De bezoekers konden 0-2 uitlopen terwijl de Vedetten ondanks het goede spel met toch een onuitgegeven team de weg naar het doel niet konden vinden. Het was uiteindelijk Robby P. die de 1-2 eindstand op het scorebord kon brengen.

Uiteindelijk was dit een teleurstellende uitslag voor een match met enkele nieuwelingen, die toch veel hoop geeft voor de komende weken.

1 gedachte over “Hervatting wedstrijden

1. Beste

Graag zou ik me aanmelden als nieuwe speler.
    Ben 46 jaar en van Neeroeteren.
    Heb ik het verleden zowel competitief als recreatie gevoetbald met als laatste 10 jaar bij veteranen tot 2017.
    Zou nu na 1,5 jaar niets meer gedaan te hebben terug wat willen vriendschappelijk willen spelen.
    Mocht ik welkom zijn en mochten jullie interesse hebben hoor ik het graag via frankymoonen@msn.com

Mvg